vineri, 28 noiembrie 2014

Perdea Transparenta cu Dungi Albe si Roz Verticale

Perdea Transparenta cu Dungi Albe si Roz Verticale

Perdea Transparenta cu Dungi Albe si Roz Verticale realizata dintr-un material sintetic de poliester 100 %, ce are marele avantaj de a se curata si intretine mult mai usor ca o perdea realizata din materiale naturale. Perdea pentru dormitor ce aduce un plus de eleganta si pasiune camerei unde este montata.
Nume Produs: Scherile-Gardine
Latime Material: 280 cmRepetare Model: None
Tip Material: 100% Poliester

Pentru un plus de luminozitate si “deschidere”, alege culori calde sau pastelate, cum ar fi portocaliu, caramiziu, crem, auriu sau verde. Paleta cromatica trebuie sa fie in completa armonie cu restul elementelor din camera – mobilier, obiecte decorative etc.
Daca preferi sa alegi in primul rand culoarea perdelei, fara sa iei in calcul nuantele celorlalte obiecte din incapere, aplica regula “trei-ului” din design-ul interior – culoarea respectiva trebuie sa se regaseasca in alte trei locuri din camera.
Spre exemplu, daca ai ales o perdea verde deschis, cu irizatii mai inchise, poti alege un covor verde si un platou din ceramica verde sau un alt element decorativ, asezat pe masuta de cafea. Chiar daca obiectele nu vor avea exact aceleasi nuante, culoarea se va regasi in mai multe elemente si echilibrul incaperii va fi restabilit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu