marți, 2 decembrie 2014

Perdele cu Dungi Verticale in Culori Pamantii

Perdele cu Dungi Verticale in Culori Pamantii ce reprezinta un etalon in cadrul draperiilor clasice,ce se potrivesc oriunde.. Avand un stil vintage, acestea se simt cel mai bine intr-o casa simpla, dar moderna, in culori neutre. Combinatia modelul de nuante diferite de maro –de la foarte inchis, la foarte deschis- si atat visiniul cat si galbenul pamantiu se preteaza la orice utilizare, chiar si in bucatarie. Materialul din care este fabricat aceasta -100 poliester- nu poate fi decat un avantaj, fiind mai rezistent la murdarie decat fibrele de bumbac, dar si mai rezistent in timp. Este placut la atingere, iar latimea de 280 cm o face extreme de versatila, putand acoperii chiar si spatiile cu geamuri duble, sau mai mari
Nume Produs: SoilLatime Material: 280 cm
Repetare Model: None
Tip Material: 100% Poliester

Regula de aur in alegerea perdelelor este asortarea lor cu mobila, culoarea peretilor si a accesoriilor, pentru a respecta unitatea decorului.
Nu uita sa asortezi perdelele cu galeria, care poate sa fie din plastic, lemn sau fier forjat.
In comert se gasesc numeroase perdele, cu motive si culorivariate, unele fiind deja cusute. Maroniul, dar si culorile vii precum fucsia si turcoazul sunt la moda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu