luni, 8 decembrie 2014

Perdele Albe cu Linii Ondulate Portocalii

Perdele Albe cu Linii Ondulate Portocalii

Perdele Albe cu Linii Ondulate Portocalii ce sunt folosite pentru decorarea intr-un stil modern a dormitoarelor dumneavoastra. Acest model de perdele vin cu un model decorativ foarte jucaus, exprimand un dans al liniilor in casa dumneavoastra. Se pot asorta cu draperii colorate, simple, sau cu o draperii ce vin cu un model decorativ distinct fata de cel al perdelelor.
Nume Produs: Cut LineLatime Material: 280 cm
Repetare Model: 47 cm
Tip Material: 100% PES

Pentru a fi suspendate perdelele si draperiile au nevoie de sisteme de prindere, care pot fi fie sine din pvc, fie galerii realizate din fier forja, alama si lemnul, ce ramane mereu in tendinte datorita elegantei sale.
Sinele se monteaza de tavan sau perete, fiind prinse in dibluri si suruburi prin gaurirea zonelor respective cu bormasina. Galeriile se prind doar de perete, iar suspendarea perdelelor si a draperiilor se realizeaza cu ajutorul unor inele nichelate, ce pot avea diferite forme. Draperiile se prinde de o parte si de alta a galeriei pentru a permite manavrarea lor in functie de nevoie: luminarea intensa sau deloc a camerei. Draperiile pot fi prevazute cu snururi sau ciucuri, ceea ce ii da un aer elegant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu