vineri, 7 noiembrie 2014

MATERIAL ROSU REGAL PENTRU TAPITERII EMPORIUM OPULENT 1301 REGAL 396

Material Rosu Regal pentru tapiterii

Material Rosu Regal pentru tapiterii si pentru confectionarea draperiilor din dormitoare. Culoarea rosie a draperiilor este o culoare care atrage, inspira si ofera in acelasi timp, eleganta, rafinament, lux si nu in ultimul rand, pasiune. Datorita culorii materialului, acesta reuseste sa filtreze o mare parte din razele solare, lasand in casa un sentiment de liniste si relaxare. Confectionat in totalitate din poliester, materialul se intretine usor si nu necesita materiale speciale de curatat.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 141 cmRepetare Model: Plain
Tehnici de prindere
Materialele pot fi prinse prin diferite tehnici: de exemplu, cortina grecească sau, pe alt nume, bogenul, se prinde total diferit decât vitrajul întins. Există diferite opţiuni de fixare la toate modelele de croi, iar tehnica de prindere pentru care optăm va determina şi tipul sistemului de prindere.
Fixare cu inel cu cârlig, cu călăreţi, cu cleme:
Inelul cu cârlig este o soluţie ideală pentru galeriile cu bară. Călăreţii se folosesc la şinele de tavan, respectiv la barele cu şină interioară ascunsă. Soluţia cu cleme se poate folosi atât la şinele de tavan, cât şi la galeriile cu bară.
Pentru indicarea corectă a lățimii, întotdeauna se măsoară distanța dintre cele două elemente de capăt, iar înălţimea se ia de la parta inferioară a inelelor sau cârligelor, nicidecum de la bară.

Ca regula, intr-o camera unde peretii, mobila si covorul au culori puternice, contrastante sau sunt puternic evidentiate prin forma, perdelele trebuie sa fie discrete, uni si in culori neutre (alb, crem, gri). Dimpotriva, in camerele unde mobila, parchetul, peretii, covorul sunt colorate neutru si nu ies in evidenta, perdelele si draperiile trebuie alese in culori contrastante, cu un design care sa iasa in evidenta ca sa dea personalitate camerei.
Perdeaua trebuie sa se armonizeze cu draperia, dar nu este neaparat sa fie amandoua de aceeasi culoare. Din contra, este bine sa existe un contrast intre ele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu