vineri, 14 noiembrie 2014

DRAPERIE CU BULINE ROSII TEMPO SPOT ON 6135 PAPRIKA 328

Draperie cu Buline Rosii


Draperie cu Buline Rosii Mari, puternic colorate, ce fac parte dintr-un model decorativ ce se repeta la 64 cm. Modelul decorativ imita cu fidelitate tabla de twister. Aceasta draperie are deobicei drept scop utilizarea ca simplu obiect decorativ ce contureaza fereastra si scoate in evidenta alte elemente, asemenea tapetului sau perdelele. Calitatea superioara a acestor draperii este data de materialul folosit pentru confectionare ce este reprezentat de bumbac.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm

Dimensiunile pentru draperii se stabilesc tot în funcţie de dimensiunile galeriilor sau şinelor.
Trebuie să ştiţi că, în general, aceste materiale sunt folosite ca decor (câte o fâşie de material pe stânga şi pe dreapta, neunindu-se la mijloc). În ţările occidentale majoritatea materialelor pentru decor-draperii sunt fabricate la lăţimea de 1,30m-1,50m (pentru a orna o fereastră lăţimea însumată nu ar trebui să depăşească 1,30m-1,50m).
Dacă doriţi să aveţi un decor- draperie mai lat de 1,30m-1,50m, fără cusătură, va trebui să vă alegeţi un material de 2,80m – 3m lăţime.
Se înmulţeşte lăţimea şinei sau galeriei cu doi (coeficientul de încreţire obişnuit al rejansei)
Se împarte rezultatul la lăţimea materialului, obţinând numărul fâşiilor de material de decor-draperie. De obicei nu se obţine un număr întreg, acesta trebuie rotunjit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu