Parchetul reprezinta stil si rafinament!

Parchetul masiv, triplu stratificat sau laminat, se diferentiaza printr-o calitate minutios controlata si raportul calitate/pret in avantajul clientului.

Va oferim mobila la comanda cu design personalizat

Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Colectii de tapet decorativ spectaculoase!

Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete.

vineri, 28 noiembrie 2014

Perdea Transparenta cu Dungi Albe si Roz Verticale

Perdea Transparenta cu Dungi Albe si Roz Verticale

Perdea Transparenta cu Dungi Albe si Roz Verticale realizata dintr-un material sintetic de poliester 100 %, ce are marele avantaj de a se curata si intretine mult mai usor ca o perdea realizata din materiale naturale. Perdea pentru dormitor ce aduce un plus de eleganta si pasiune camerei unde este montata.
Nume Produs: Scherile-Gardine
Latime Material: 280 cmRepetare Model: None
Tip Material: 100% Poliester

Pentru un plus de luminozitate si “deschidere”, alege culori calde sau pastelate, cum ar fi portocaliu, caramiziu, crem, auriu sau verde. Paleta cromatica trebuie sa fie in completa armonie cu restul elementelor din camera – mobilier, obiecte decorative etc.
Daca preferi sa alegi in primul rand culoarea perdelei, fara sa iei in calcul nuantele celorlalte obiecte din incapere, aplica regula “trei-ului” din design-ul interior – culoarea respectiva trebuie sa se regaseasca in alte trei locuri din camera.
Spre exemplu, daca ai ales o perdea verde deschis, cu irizatii mai inchise, poti alege un covor verde si un platou din ceramica verde sau un alt element decorativ, asezat pe masuta de cafea. Chiar daca obiectele nu vor avea exact aceleasi nuante, culoarea se va regasi in mai multe elemente si echilibrul incaperii va fi restabilit.

luni, 24 noiembrie 2014

Perdele Cafenii cu Frunze Transparente

Perdele Cafenii cu Frunze Transparente

Perdele Cafenii cu Frunze Transparente si cu un model floral, minimalist, pe fundal maro, atat inchis ca si deschis. Un motiv decorativ ce infrumuseteaza orice incapere. Avand o latime de 295 cm cu o repetare a modelului la 76 cm, poate fi utilizata intr-o gama larga de aplicatii.Materialul utilizat este 100% poliester, prezentand garantia pastrarii culorii vii a dperdelei, cat si o excelenta curatare.
Nume Produs: DayNight
Latime Material: 295 cmRepetare Model: 76 cm
Tip Material: 100% Poliester

Banda de incretire sau rejansa (banda care se coase pe perdea si de care se agata perdeaua de galerie/sina). Multa lume nu-i da nici o importanta. O considera un simplu accesoriu, insa rejansa este secretul (de multe ori ascuns) al unei perdele impecabile.
O rejansa de calitate are sfori rezistente (daca sfoara se rupe sau iese din rejansa, aceasta din urma nu se mai poate folosi) si formeaza pliuri perfecte. este apretata si nu-si modifica forma dupa spalare.
Pentru perdele subtiri este preferabil sa folositi rejansa complet transparenta.

joi, 20 noiembrie 2014

PERDEA TRANSPARENTA CU MODEL FLORAL MOV SCHELINGARDINE 2143-180

Perdea Transparenta cu Model Floral Mov

Perdea Transparenta cu Model Floral Mov este perdea ce se foloseste pentru decorarea camerelor din dormitor sau din sufragerie. Este o perdea realizata din poliester 100 %, un material sintetic care ofera aceleasi caracteristici pe care le ofera si o perdea naturala. Perdeaua face parte din colectia Interieur de la Unland.
Nume Produs: ShilaLatime Material: 280 cm
Repetare Model: 142 cm
Tip Material: 100% Poliester

Nu e indicat să speli perdelele (inclusiv perdelele de copii) şi draperiile prea des, în schimb se recomandă curăţarea săptămanală de praf, cu o cârpă umedă, un pămătuf de şters praful sau chiar şi cu aspiratorul la putere foarte mică. Daca ai draperii prinse în inel, pe care le foloseşti mai rar, e bine să le scuturi la câteva zile (fără a le demonta de pe galerii) şi să aeriseşti mai apoi încăperea pentru a scapa de praful nedorit.

PERDEA ALB MATA CU ELEMENTE DECORATIVE PEARLS 2242-100

Perdea Alb Mata cu Elemente Decorative

Perdea Alb Mata cu Elemente Decorative punctiforme, realizate dintr-un material placut la atingere, un material plastic. Aceasta perdea este usor transparenta si se poate folosi si ca draperie in casa dumneavoastra. Acest tip de peredea sau draperie, este realizata dintr-un material sintetic, numai din poliester si are avantajul curatarii rapide si nu formeaza cute foarte rapid.
Nume Produs: Pearls
Latime Material: 130 cm
Repetare Model: 21 cm
Tip Material: 100% Poliester
Optaţi pentru amestecuri de poliester, (de cele mai multe ori folosit cu bumbac), pentru o draperie accesibilă ca preţ şi care e rezistentă la mototolire. Este rezistentă şi nu se deformează, şi este de obicei uşor de curăţat.

vineri, 14 noiembrie 2014

DRAPERIE CU BULINE ROSII TEMPO SPOT ON 6135 PAPRIKA 328

Draperie cu Buline Rosii


Draperie cu Buline Rosii Mari, puternic colorate, ce fac parte dintr-un model decorativ ce se repeta la 64 cm. Modelul decorativ imita cu fidelitate tabla de twister. Aceasta draperie are deobicei drept scop utilizarea ca simplu obiect decorativ ce contureaza fereastra si scoate in evidenta alte elemente, asemenea tapetului sau perdelele. Calitatea superioara a acestor draperii este data de materialul folosit pentru confectionare ce este reprezentat de bumbac.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm

Dimensiunile pentru draperii se stabilesc tot în funcţie de dimensiunile galeriilor sau şinelor.
Trebuie să ştiţi că, în general, aceste materiale sunt folosite ca decor (câte o fâşie de material pe stânga şi pe dreapta, neunindu-se la mijloc). În ţările occidentale majoritatea materialelor pentru decor-draperii sunt fabricate la lăţimea de 1,30m-1,50m (pentru a orna o fereastră lăţimea însumată nu ar trebui să depăşească 1,30m-1,50m).
Dacă doriţi să aveţi un decor- draperie mai lat de 1,30m-1,50m, fără cusătură, va trebui să vă alegeţi un material de 2,80m – 3m lăţime.
Se înmulţeşte lăţimea şinei sau galeriei cu doi (coeficientul de încreţire obişnuit al rejansei)
Se împarte rezultatul la lăţimea materialului, obţinând numărul fâşiilor de material de decor-draperie. De obicei nu se obţine un număr întreg, acesta trebuie rotunjit.

joi, 13 noiembrie 2014

MATERIAL TAPITERIE CU FLORI GALBENE TEMPO DELILAH 6443 MIMOSA 811

Material Tapiterie cu Flori Galbene

Material Bumbac in Culori Deschise, ce vine pe un fundal de culoare crem. Modelul floral este compus din elemente ce au culori atat calde dar si reci : rosu,roz, galben si gri. Toate aceste elemente se repeta la o distanta de 64 cm, materialul avand o latime de 137 cm. Realizat numai din bumbac natural, materialul are nevoie de o atentie speciala, fiind spalat numai manual folosind apa la temperatura mainilor.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cmRepetare Model: 64 cm

Cum masor dimensiunea unei perdele sau draperii in cazul unei galerii existente?
Masurati intotdeauna lungimea galeriei intre capetele decorative ale acesteia
Inaltimea (caderea) perdelei/draperiei va recomandam sa o masurati de sub inelele de prindere de pe bara pana la una dintre aceste variante, conform dorintei dvs.
pana la podea + 20 cm daca doriti sa stea pe podea ( recomandam aceasta inaltime doar in cazul draperiilor)
1-2 cm deasupra podelei
5-10 cm sub glaf, unde este posibil sau 5 cm deasupra caloriferului
1-2 cm deasupra glafului

miercuri, 12 noiembrie 2014

DRAPERII BUMBAC CU FLORI SOLEIL AVIGNON 5821 ORCHID 296

Draperii Bumbac cu Flori Violet

Draperii Bumbac cu Flori Violet mari , ideale pentru camerele de zi sau holuri. Aceste draperii reusesc sa deschida spatiul interior, reusind totusi sa filtreze o mare parte din razele puternice solare. Draperii bumbac 100% , ce se curata doar prin spalare manuala la temperatura mainilor.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm

Cel mai mare impact il are un sistem de perdele si draperii bine ales. In mod evident sa o aduci la un nivel acceptabil mai ales daca nu a fost a ta de la bun inceput. Si asta implica, pe langa mobila, decoratiuni si perdele si draperii, reparatiile de rutina. Pe urma vin si cele in care proprietarul isi impune propriul stil si propria viziune in ceea ce priveste spatiul. Aici poate intra si luminozitatea controlata prin perdele si draperii.

marți, 11 noiembrie 2014

MATERIAL CREM CU MODEL FLORAL SOLEIL MIRABELLE 5823 PORCELAIN 047

Material Crem cu Model Floral

Material Crem cu Model Floral ce se poate folosi pentru confectionarea draperiilor din camerele de zi sau dormitoare. De asemenea, acest material se poate folosi si pentru realizarea tapiteriilor din casa dumneavoastra. Se pot confectiona fete de perne, huse pentru scaune sau chiar fete de masa. Materialul este realizat din bumbac natural si se spala la temperatura mainilor pentru a nu deteriora structura acestuia. Are o latime de 137 cm si o repetare a modelului decortaiv la 32 cm.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cmRepetare Model: 32 cm

Produse cu un tratament restrictiv de spalare din punct de vedere al umiditatii, mecanicii de spalare sau temperatura maxima admisa
Solventii cel mai adesea acceptati sunt: percloroetilena sau solventi minerali dar utilizarea lor nu este intodeauna permisa. Programul de spalare este cel mult cel pentru tesaturi delicate. Nu clatiti sau stoarceti pe programe “grele”. Utilizarea detergentilor ar putea fi limitata in anumite conditii. Este necesara testarea tesaturilor intr-un loc mai putin vizibil al acestora privind rezistenta la solventi, temperatura sau apa.

DRAPERIE IN DUNGI DIN BUMBAC SOLEIL CHAMBERY 5822 WILLOW 629

Draperie in dungi din bumbac

Draperie in dungi din bumbac pentru dormitoare si camere de zi. Draperia vine in dungi verticale ce sunt colorate in nuante de verde / vernil. Dungile colorate se completeaza armonios cu dungile albe, lasand astfel impresia de luminozitate si spatiu in camera. Fiind realizate din bumbac, aceste draperii se spala manual la o temperatura a mainilor, pentru a mentine tesatura cat mai mult timp.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cm
Repetare Model: Stripe

Daca doresti sa adaugi lux in camera ta si sa arunci o vraja, care va incanta oamenii ce vin in interior, atunci trebuie sa-ti achizitionezi perdele din bumbac. Acestea se vor asigura ca fereastra va avea un aspect foarte diferit, in comparatie cu altele. Atmosfera ce se creaza cu perdelele din bumbac este minunata si, de asemenea, pot fi utilizate si in cadre formale. Daca doresti ceva special, va recomandam perdelele din bumbac.

luni, 10 noiembrie 2014

DRAPERIE CU FLORI ALBASTRE SOLEIL LAMORNA 5820 PORCELAIN 047

Draperie cu flori Albastre

Draperie cu flori Albastre ce spune adio zgomot, frig si caldura mare .Veti avea parte de liniste cu aceste draperii !Se adapteaza perfect tuturor finisajelor si inaltimilor de perdele. Materialul textil din bumbac izoleaza de zgomot, frig si caldura.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm

Daca doresti sa faci o declaratie indrazneata si vor da un plus camerei tale. Draperiile din bumbac nu vor fi subtile, ci sunt facute pentru a fi puternic observate de catre toata lumea. Desigur, poti alege culori speciale daca vrei ca efectul sa creasca ca si intensitate, draperiile din bumbac pot fi gasite in diferite culori. Orice ai alege, asigura-te ca se potrivesc cu ceea ce doresti si ca aceste draperii vor adauga bogatia ferestrei.

DRAPERIE CREM CU FLORI DE PRIMAVARA SOLEIL LAMORNA 5820 SIENNA 412

Draperie Crem cu Flori de Primavara

Draperie Crem cu Flori de Primavara lejera si aerisita, aceasta draperie va arata foarte bine la fereastra cu jocul de flori colorate. Draperie Crem cu Flori de Primavara, din bumbac 100% natural. Foarte usor de intretinut si foarte rezistenta. Se spala la manual la o temperatura a mainilor.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Bumbac
Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm 

Daca doresti sa adaugi lux in camera ta si sa arunci o vraja, care va incanta oamenii ce vin in interior, atunci trebuie sa-ti achizitionezi perdele din bumbac. Acestea se vor asigura ca fereastra va avea un aspect foarte diferit, in comparatie cu altele. Atmosfera ce se creaza cu perdelele din bumbac este minunata si, de asemenea, pot fi utilizate si in cadre formale. Daca doresti ceva special, va recomandam perdelele din bumbac.

vineri, 7 noiembrie 2014

MATERIAL ROSU REGAL PENTRU TAPITERII EMPORIUM OPULENT 1301 REGAL 396

Material Rosu Regal pentru tapiterii

Material Rosu Regal pentru tapiterii si pentru confectionarea draperiilor din dormitoare. Culoarea rosie a draperiilor este o culoare care atrage, inspira si ofera in acelasi timp, eleganta, rafinament, lux si nu in ultimul rand, pasiune. Datorita culorii materialului, acesta reuseste sa filtreze o mare parte din razele solare, lasand in casa un sentiment de liniste si relaxare. Confectionat in totalitate din poliester, materialul se intretine usor si nu necesita materiale speciale de curatat.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 141 cmRepetare Model: Plain
Tehnici de prindere
Materialele pot fi prinse prin diferite tehnici: de exemplu, cortina grecească sau, pe alt nume, bogenul, se prinde total diferit decât vitrajul întins. Există diferite opţiuni de fixare la toate modelele de croi, iar tehnica de prindere pentru care optăm va determina şi tipul sistemului de prindere.
Fixare cu inel cu cârlig, cu călăreţi, cu cleme:
Inelul cu cârlig este o soluţie ideală pentru galeriile cu bară. Călăreţii se folosesc la şinele de tavan, respectiv la barele cu şină interioară ascunsă. Soluţia cu cleme se poate folosi atât la şinele de tavan, cât şi la galeriile cu bară.
Pentru indicarea corectă a lățimii, întotdeauna se măsoară distanța dintre cele două elemente de capăt, iar înălţimea se ia de la parta inferioară a inelelor sau cârligelor, nicidecum de la bară.

Ca regula, intr-o camera unde peretii, mobila si covorul au culori puternice, contrastante sau sunt puternic evidentiate prin forma, perdelele trebuie sa fie discrete, uni si in culori neutre (alb, crem, gri). Dimpotriva, in camerele unde mobila, parchetul, peretii, covorul sunt colorate neutru si nu ies in evidenta, perdelele si draperiile trebuie alese in culori contrastante, cu un design care sa iasa in evidenta ca sa dea personalitate camerei.
Perdeaua trebuie sa se armonizeze cu draperia, dar nu este neaparat sa fie amandoua de aceeasi culoare. Din contra, este bine sa existe un contrast intre ele.

MATERIAL MARO DIN POLIESTER EMPORIUM OPULENT 1301 FAWN 103

Material Maro din Poliester

Material Maro din Poliester Pentru Draperii sau pentru confectionarea tapiteriilor folosite la acoperirea diferitelor obiecte decorative din casa dumneavoastra. Este un material simplu, cu o culoare deschis,bej, ce se poate integra cu usurinta in orice tip de amenajare interioara. Materialul nu necesita metode speciale de curatare, acesta fiind intretinut foarte usor, doar printr-o simpla spalare.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 141 cm
Repetare Model: Plain

Daca ai un dormitor minimalist, in care piesele de mobilier sunt reduse doar la esential, este indicat sa alegi draperii din materiale delicate, eventual semi-transparente. Cat despre paleta cromatica, aceasta este vasta si depinde foarte mult de nuantele care predomina in camera. Daca in dormitor ai deja o nuanta-vedeta, draperiile pot avea si ele aceeasi nuanta.
In multe cazuri, in dormitoarele minimaliste draperiile sunt simple accesorii pentru ferestre, care indeplinesc mai mult un rol estetic, decat unul functional.

joi, 6 noiembrie 2014

MATERIAL VIOLET CU FLORI MARO EMPORIUM NOVARA 1299 MAGENTA 309

Material Violet cu Flori Maro

Material Violet cu Flori Maro , este un material ce se poate folosi pentru tapiterii, avand un model decorativ de tip floral clasic. Reuseste sa surprinda o combinatie cromatica foarte puternica, astfel scoate in evidenta si accentueaza eleganta si rafinamentul materialului. Indeosebi acest material se foloseste pentru formarea draperiilor din camerele de zi, incadrand fereastra.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 138 cm
Repetare Model: 23 cm

Pentru dormitoare cochete, alege draperii asortate
Iti place ca in dormitorul tau sa se regaseasca elemente asortate cu altele? Atunci ce ai spune daca ai asorta draperiile cu lenjeria de pat? Poate fi greu sa gasesti draperii care sa aiba un imprimeu identic cu cel al lenjeriei, insa asortarea nu consta doar in acest lucru. Este suficient ca in cele doua accesorii sa se regaseasca macar un element comun pentru a exista asortarea.

MATERIAL TEXTIL ALB SIMPLU EMPORIUM LUXURIANT 1297 PEARL 021

Material Textil Alb Simplu

Material Textil Alb Simplu pentru Tapitarea obiectelor din casa dumneavoastra. Este un material confectionat din poliester 100%, dar acest material ofera atunci cand este atins o senzatie placuta, asemenea materialului din catifea. Are o culoare placuta ce reuseste sa deschida incaperea, oferind luminozitate si spatialitate. Se poate curata folosind apa calda de aproximativ 30 *C. Materialul are avantajul de a putea fi calcat, astfel se indeparteaza orice cuta ce poate aparea in urma procesului de spalare.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 150 cm
Repetare Model: Plain

Draperiile sunt folosite în principal pentru a conferi întuneric în casă, folosindu-se în mod frecvent pentru dormitor (unde lumina soarelui este deranjantă dimineaţa) iar în acest scop se utilizează materiale opace. La fel şi pentru camera copiilor. Pentru celelalte camere din casă sunt folosite cu rol pur decorativ, în spaţii ca living, dinning sau birou şi sunt de obicei poziţionate pentru a încadra fereastra, dar nu sunt trase aproape niciodată.

miercuri, 5 noiembrie 2014

DRAPERIE VIOLET IN RELIEF EMPORIUM MESSINA 1298 MAGENTA 309

Draperie Violet in Relief

Draperie Violet in Relief, ce se foloseste deobicei in camerele de zi sau in dormitoare. Draperia este confectionata din polistiren 100%. Modelul decorativ este un model modern, oriental directionat vertical, formad astfel iluzia de spatiu. Culoarea draperiei reuseste sa filtreze o mare cantitate din lumina solara, formand o atmosfera plina de pasiune si romantism in camera.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 137 cm
Repetare Model: 16 cm

Prevenirea prafului si a murdariei care se pot infiltra in fibrele perdelelor si draperiilor ofera o imagine neplacuta acestora. Folositi o perie moale si un aspirator pentru a curata saptamanal draperiile. Atunci cand lasati geamul deschis, praful patrunde in tesaturile draperiei, oferindu-i un aspect inestetic.
Spalati draperiile normal, la masina de spalat si lasati-le sa se usuce la soare. Intindeti-le drept pentru a se usca fara cute. Dupa ce se usuca, calcati-le pentru a le intinde tesatura. Spalarea draperiilor nu trebuie sa fie in fiecare saptamana. O data pe luna este suficient.

MATERIAL ROSU REGAL PENTRU TAPITARE EMPORIUM ODYSSEY 1300 REGAL 396

Material Rosu Regal Pentru Tapitare

Material Rosu Regal Pentru Tapitare Sacune, Perne si realizarea draperiilor. Este un material de culoare rosie, realizat in intregime din polistiren, care se poate intretine foarte usor, doar prin spalare uscata. Desi este realizat din polistiren, acest material ofera senzatia de catifea atunci cand este atins. Are o latime a materialului de 139 cm si o repetare a modelului de 16 cm.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 139 cm
Repetare Model: 16 cm

Prevenirea prafului si a murdariei care se pot infiltra in fibrele perdelelor si draperiilor ofera o imagine neplacuta acestora. Folositi o perie moale si un aspirator pentru a curata saptamanal draperiile. Atunci cand lasati geamul deschis, praful patrunde in tesaturile draperiei, oferindu-i un aspect inestetic.

MATERIAL BEJ TAPITERIE EMPORIUM ODYSSEY 1300 CHAMPAGNE 009

Material Bej Tapiterie

Material Bej Tapiterie Pentru Sacune si Perne. Este un material de culoare bej, realizat in intregime din polistiren, care se poate intretine foarte usor, doar prin spalare uscata. Desi este realizat din polistiren, acest material ofera senzatia de catifea atunci cand este atins. Are o latime a materialului de 139 cm si o repetare a modelului de 16 cm.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 100% Poliester
Latime: 139 cm
Repetare Model: 16 cm

Prevenirea prafului si a murdariei care se pot infiltra in fibrele perdelelor si draperiilor ofera o imagine neplacuta acestora. Folositi o perie moale si un aspirator pentru a curata saptamanal draperiile. Atunci cand lasati geamul deschis, praful patrunde in tesaturile draperiei, oferindu-i un aspect inestetic.

marți, 4 noiembrie 2014

Draperie Cu Model Modern Geometric

Draperie Cu Model Modern Geometric

Draperie Cu Model Modern Geometric ce poate transforma complet senzatia din camera dumneavoastra prin simpla sa culoare incredibila, o culoare ce imita culoarea maslinelor verzi. Modelul decorativ combina puncte mici materiale de culoare maro ce se impletesc perfect cu fundalul materialului. Este o draperie realizata din bumbac 55% si polistiren 45%.
Tip Produs: Draperie

Compozitie: 54% Bumbac – 46% Poliester

Latime: 142 cm

Repetare Model: 6.3 cm

Bumbacul este clasic şi se potriveşte oricărui ambient. Daca vrei perdele usor de întreţinut, atunci ai de unde alege, pentru că există o mare varietate de modele, densităţi şi tipuri de ţesătură. Din păcate, se mototoleşte uşor, poate intra la apă sau se poate lărgi, iar ţesătura se slăbeşte în contactul cu lumina solară.

Material Albastru cu Model Geometric

Material Albastru cu Model Geometric

Material Albastru cu Model Geometric ce se poate folosi pentru realizarea draperiilor din sufragerie sau dormitoare. De asemenea, acest material se poate folosi cu succes si pentru realizarea tapiteriilor din casa dumneavoastra, pentru perne sau alte obiecte. Este un material rezistent, compus din bumbac si polistirent Are o culoare puternica ce denota rafinament si eleganta.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 54% Bumbac – 46% PoliesterLatime: 142 cm
Repetare Model: 6.3 cm

Totusi, oricat de sus ai aseza draperia, asigura-te ca nu sta suspendata deasupra pardoselii. Majoritatea designerilor recomanda ca draperiile sa atinga podeaua, in afara cazurilor in care e vorba de perdelele si draperiile de bucatarie, care nu depasesc, de obicei, marimea ferestrei.
Bogatia faldurilor unei draperii depinde, in mare parte, de tipul materialului din care e realizata. Cu toate acestea, pentru a obtine o cadere in falduri frumoase se recomanda ca latimea draperiei sa fie de doua, trei ori mai mare decat latimea ferestrei pe care o acopera.

Draperie Verde cu Model Punctiform


Draperie Verde cu Model Punctiform Prestigious Heritage Dumfries Fabric, este o draperie cu o latime de 142 cm, confectionata din 54% Bumbac si 46 % Poliester. Este o draperie ce se utilizeaza indeosebi in camerele de zi, deoarece filtreaza o parte din lumina solara, lasand lumina naturala sa invadeze camera, astfel aveti luminozitate si senzatia de spatiu. Este un material plin de eleganta si rafinament.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 54% Bumbac – 46% PoliesterLatime: 142 cm
Repetare Model: 6.3 cm

Pentru o curaţare eficientă încearcă să nu supraîncarci maşina de spălat şi nu amesteca perdelele cu alte textile. Înainte de spălare, înlăturaţi de pe perdele acele, inelele, anourile metalice. Cele din material plastic pot rămâne pe perdea, dacă sunt legate într-un sac de spălat. După ultima clătire trebuie evacuată apa şi materialul se scoate nestors. Nu este permisă uscarea perdelelor în mașini de uscat rufe. Draperiile în culori închise trebuie spălate separat, folosind un detergent care să nu decoloreze materialul. Mare atenţie la uscare – e bine să întinzi perdelele cât mai bine, într-un loc cu căldură naturală, pentru a nu reţine umezeala.

luni, 3 noiembrie 2014

DRAPERII CU DUNGI SUBTIRI MULTICOLORE HERITAGE FIFE 1230 MULTI 733

Draperii cu dungi Subtiri Multicolore


Draperii cu dungi Subtiri Multicolore pentru Interior, de o calitate superioara, fiind formate din bumbac si poliester in cantitati egale 50-50 %. Aceasta combinatie de bumbac si poliester reuseste sa satisfaca toate asteptarile dumneavoastra. Modelul decorativ este format din dungi subtiri in culori multiple ce incanta privirile tuturor celor ce vin in contact cu acestea.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 50% Bumbac – 50% Poliester
Latime: 142 cm
Repetare Model: Stripe
Tapiteria este acea parte a mobilierului care de cele mai multe ori ne da batai de cap la capitolul curatenie si intretinere a ei. Desi costisitoare, de felul in care o vom intretine va depinde si durata ei de viata.
Aspirati tapiteria regulat! Praful este un inamic ascuns dar care face rau mai mult decat va imaginati. Folositi accesoriile speciale de la aspirator pentru a curata de praf canapeaua.

DRAPERII IN CULORI DE TOAMNA HERITAGE ABERDEEN 1222 RUSTIC 124

Draperii in culori de toamna

Draperii in culori de toamna Pentru Living ce surprind in totalitate sentimentul placut si linistit de toamna. Acest model de draperii este folosit cu mult succes in camerele de zi, deoarece are un model decorativ in carouri dispus intr-o multime de culori. Culorile modelului decorativ sunt culori de toamna, ce inspira si induc o stare de relaxare in casa dumneavoastra.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 52% Bumbac – 48% Poliester
Latime: 142 cm
Repetare Model: 13.2 cm
Alegerea tesaturii perdelelor pentru locuinta dumneavoastra trebuie facuta tinand seama de mai multi factori: orientarea camerei, destinatia acesteia, mobilierul, culoarea peretilor si tipul de pardoseala. Primul factor pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand alegi perdelele pentru fiecare camera este gradul de insorire al acesteia. Camerele cu orientare sudica sau sud-estica au parte, de primavera devreme pana toamna tarziu, de foarte multa lumina si soare.