joi, 8 mai 2014

Cum curat mocheta?

Curatarea eficienta a mochetei!?
     Curățarea unei mochete este una dintre cele mai dificile treburi din casa. Garanția mochetei se menține dacă se respecta urmatoarele norme de întreținere :
   1.Cum pot împiedica murdăria sa ajungă pe mocheta?!
Este recomandata folosirea unei ecluze de murdărie, cu o lungime de aproximativ 3 m, care sa micșoreze considerabil nivelul de murdărie adus din afara în căminul dumneavoastră.Se poate folosi o rogojina sau un covor cauciucat în fata clădirii dumneavoastre .Acestea trebuiesc curățate regulat, în caz contrar, nu vor avea efect în întreținerea mochetei dumneavoastre.
2. Când se realizează curățenia?
        a) Curățarea zilnica: se realizează cu un aspirator dotat cu perii.
        b) Curățarea periodica prin: Șamponare Uscata si/ sau Curățarea cu discul.
3. Petele:De regula  petele trebuie îndepărtate imediat după apariția lor. Ne referim în primul rând la acele substanțe care sunt cunoscute ca fiind substanțe care decolorează și pătează, spre exemplu cafea, ceai , băuturi, cerneala, acizi etc.Petele de ulei sau grăsime se vor îndepărta doar cu detergenții potriviți de covoare. La folosința detergenților de dizolvare trebuie îndeplinite măsurile de protecție pentru sănătate și mediu. Când folosiți detergenți pentru îndepărtarea petelor asigurați-va ca clătiți bine cu apa, iar apa trebuie aspirata pentru a împiedica o remurdărire.

Curatarea Mochetei in mod eficient!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu