Parchetul reprezinta stil si rafinament!

Parchetul masiv, triplu stratificat sau laminat, se diferentiaza printr-o calitate minutios controlata si raportul calitate/pret in avantajul clientului.

Va oferim mobila la comanda cu design personalizat

Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Colectii de tapet decorativ spectaculoase!

Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete.

vineri, 16 mai 2014

Parchetul laminat de 10 mm!

        Parchet laminat de 10 mm sau Parchet laminat de 8 mm? Diferenta de 2 mm nu este perceptibila atunci cand se foloseste un parchet cu o clasa de trafic 32 sau mai mica. Diferenta de 2 mm se cunoaste doar atunci cand este folosit pentru o zona cu trafic intens, reusind sa aduca un plus de rezistenta si stabilitate. Parchetul laminat de 10 mm cu pret accesibil pentru calitatea pe care o ofera, este un material des folosit in spatiile comerciale,fiind folosit ca parchet laminat cu clasa de trafic 33.

miercuri, 14 mai 2014

Gresie...Gresie peste tot !

    Numim Gresie o roca  rocă sedimentara rezultata din granule de nisip cimentate, ce poate fi friabila sau bine consolidata.În Europa, exploatarea gresiei este concomitentă cu apariția activităților cotidiene ale omului primitiv, faptul fiind lesne explicabil prin relativa usurință a prelucrării acestui tip de material. Mărturie sunt numeroasele figurine de gresie, dăltuite în formă de idoli, sau alte reprezentări, găsibile în diversele muzee ale civilizației sau artei pe tot cuprinsul continentului.
      Gresia se foloseste in amenajarea si decorarea spatiilor interioare dar si exterioare a imobilelor,fiind adesea folosita in baie si bucatarie. Se curata foarte usor doar cu apa si detergent.Este ideala pentru a mentine un spatiu curat.

joi, 8 mai 2014

Perdeaua mea si draperia noastră !

     Cat timp a durat pana când ai reușit sa iti alegi perdeaua mult visata? O veșnicie? Desigur, fiecare dintre noi dorește sa își aleagă perdeaua ideala,acea bucata de material care sa filtreze ușor razele de lumina dimineața,lăsând totuși destul de multa pentru a forma o atmosfera de poveste în dormitorul tău. Perdeaua pentru dormitor este de obicei alegerea doamnei, aceasta fiind partea romantica a cuplului în cele mai multe cazuri. In schimb, atunci când se face alegerea pentru draperie, cele doua parți ale cuplului decid asupra acesteia,deoarece este o alegere intima care are rolul sa ii mulțumească pe amândoi. Multe modele conțin flori generoase  în culori expresive pe suprafața alba sau în diferite culori, altele sunt transparente cu voaluri luminoase.
    Luate individual, atât perdeaua cât și draperia sunt pline de imaginație si de neuitat, luate împreuna, acestea prezintă povesti creative complete pentru decor foarte distinctiv in întreaga camera unde sunt folosite.

Ce este Linoleumul si Covorul PVC?

     Linoleum si Covorul PVC reprezinta acelasi produs avand doar o diferenta de nume. Este realizat din materiale naturale  ulei de in, faina de lemn, rasini, pluta , amestecate in anumite proportii si aplicate pe un strat de iuta. 
       Linoleumul din nefericire duce cu gandul la podelele anoste de acum 20 ani fiind neglijat in piata romaneasca,insa acesta reprezinta o pardoseala foarte eficienta in prezent deoarece are un raport mare calitate-pret si se poate intretine foarte usor. Linoleumul antibacterian are avantajul de a rezista foarte bine in timp, la trafic intens atat domestic cat si comercial dar si capacitatea lui de a nu se deforma atunci cand este presat de obiecte grele.
Ajunge sa il speli cu un mop si ai o podea perfect curata. Daca parchetul trebuie raschetat si lacuit periodic, linoleumul nu-ti va da atatea batai de cap. Este posibil sa necesite cate o noua lipire din cand in cand, insa aceasta este simplu de realizat si nu necesita un buget mare. 
In living, poti face combinatii de culori si imprimeuri, in dormitor ai o suprafata calda pe care sa calci, iar in hol ai o pardoseala usor de curatat, chiar si atunci cand ploua sau e noroi afara.
   Covorul PVC face parte din categoria pardoselilor calde. Acesta este rezistent la intemperii, greu inflamabil, rezistent la substante chimice,stabil la factorii corizivi si poate fi tratat antibacterial si fungic.
Covorul PVC se imparte in trei categorii covor PVC omogen , covor PVC eterogen si covor PVC destinat salilor de sport. Primul este produs intr-un singur strat iar covorul PVC eterogen este multistrat, avand in compozitie o armaturia de fibra de sticla. 

Cum curat mocheta?

Curatarea eficienta a mochetei!?
     Curățarea unei mochete este una dintre cele mai dificile treburi din casa. Garanția mochetei se menține dacă se respecta urmatoarele norme de întreținere :
   1.Cum pot împiedica murdăria sa ajungă pe mocheta?!
Este recomandata folosirea unei ecluze de murdărie, cu o lungime de aproximativ 3 m, care sa micșoreze considerabil nivelul de murdărie adus din afara în căminul dumneavoastră.Se poate folosi o rogojina sau un covor cauciucat în fata clădirii dumneavoastre .Acestea trebuiesc curățate regulat, în caz contrar, nu vor avea efect în întreținerea mochetei dumneavoastre.
2. Când se realizează curățenia?
        a) Curățarea zilnica: se realizează cu un aspirator dotat cu perii.
        b) Curățarea periodica prin: Șamponare Uscata si/ sau Curățarea cu discul.
3. Petele:De regula  petele trebuie îndepărtate imediat după apariția lor. Ne referim în primul rând la acele substanțe care sunt cunoscute ca fiind substanțe care decolorează și pătează, spre exemplu cafea, ceai , băuturi, cerneala, acizi etc.Petele de ulei sau grăsime se vor îndepărta doar cu detergenții potriviți de covoare. La folosința detergenților de dizolvare trebuie îndeplinite măsurile de protecție pentru sănătate și mediu. Când folosiți detergenți pentru îndepărtarea petelor asigurați-va ca clătiți bine cu apa, iar apa trebuie aspirata pentru a împiedica o remurdărire.

Curatarea Mochetei in mod eficient!

miercuri, 7 mai 2014

Gresie si Faianta Salonika de la Opoczno

      Unul dintre cele mai practice materiale folosite ca solutie in amenajarea bailor sau bucatariilor a devenit in ultima vreme gresia. Extrem de usor de intretinut, la indemana oricarui buget si disponibila intr-o paleta de culori, modele, dimensiuni si texturi care incanta privirea.
      Toate modelele de gresie portelanata pentru interior sau exterior au diferite suprafete cu diferiti coeficienti de aderenta. Acestea pot fi rectificate sau nu.
     Gresie portelanata cu suprafata mata, antiderapanta si aspect de piatra naturala, destinata atat spatiilor exterioare precum livingul, balconul sau terasa, cat si interioare unde traficul este intens . 
     Pentru amenajarea bucatariilor si bailor dumneavoastra va oferim o gama variata de gresie si faianta, in numeroase modele si culori, astfel incat nevoile dumneavoastra sa fie satisfacute. 

Klinker Caramida Aparenta

     Klinkerul si caramida aparenta decorativa pentru pavaj este folosita pentru alei, trotuare, terase exterioare trepte scari, garduri, fatade exterioare. Klinkerul este un material cu calitati superioare, rezistenta la compresiune este de trei-patru ori mai mare decat a pavelelor de beton, iar uzura este jumatate fata de uzura betonului.
     Suprafata fina sau structurata 3D si culoarea maro clasica pentru terase exterioare dau valoare acestui model gresie klinker in foarte multe amenajari.
      Klinker tip gresie, trepte, contratrepte, glafuri si caramida aparenta de culoare maro realizate dintr-un material deosebit de rezistent socurilor termice, chimice sau mecanice. 
      Produsele klinker se obtin prin topirea la temperaturi ridicate  (1050-1200C) timp de 30-50 de ore a unor argile imbogatite cu portelan si samota.

Datorita calitatii materiei prime si arderii pentru timp indelungat se obtine un material extrem de compact si cu rezistenta ridicata.Klinkerul este un material cu o absorbtie de apa mai mica (maxim 7%) o rezistenta la compresiune minima este de 35 N/mm2 si este rezistent la inghet. Caramizile klinker distribuite de noi au o absorbtie de apa de 2-6%, rezistenta la presiune de 50-80 N/mm2.

Parchet Alb Triplu Stratificat White Wedding de la Salsa Art

      Parchetul Alb Triplu Stratificat  White Wedding de la Salsa Art,este un parchet , cu o grosime de 14 mm, special conceput sa ofere duritate maxima dar și o înfățișare perfecta. Sunt folosite cele mai bune specii de lemn pentru partea superioara a parchetului iar straturile interioare sunt concepute din lemn 100% natural.
     Frumusețea și Durabilitatea sunt doua elemente esențiale ce caracterizează colecția Tarkett.
    Gama de parchet Tarkett include peste 80 de modele confectionate din 10 specii de lemn traditionale si exotice diferite, de pe toate continentele.
Parchetul este adesea găsit în dormitoare și holuri. El este considerat mai bun decât gresia , deoarece se simte mai cald la pasire. Cu toate acestea parchetul nu absoarbe foarte bine sunetele.