luni, 23 iunie 2014

Perdeaua - Element Sensibil si Bun-Gust

       O perdea bine aleasă constituie întotdeauna un element care oferă sensibilitate și bun-gust spațiului.
        Dacă selectezi corect materialul din compoziție, culoarea, imprimeurile sau chiar lungimea perdelei, aceasta va transforma o simplă fereastră într-un decor cochet și primitor.
       Pe lângă clasicele perdele, jaluzelele de interior, rulourile sau obloanele reprezintă câteva artificii care dau viață ferestrelor casei tale.
       Draperiile fac parte din categoria componentelor care conferă personalitate încăperii, creează un mediu plăcut și confortabil, atrag atenția asupra stilului de amenajare. 
   Fie că oferă intimitate în dormitor, rafinament în living-room, controlează lumina sau opresc strălucirea soarelui dimineața, draperiile sunt funcționale și indispensabile în orice casă.
       Jaluzelele de interior constituie o soluție elegantă și eficientă pentru îmbrăcarea ferestrelor. Aceste modele sunt bune izolatoare pe timpul verii (blocând căldura soarelui să pătrundă în interior), se montează, se curăță și se întrețin cu costuri reduse, sunt moderne și luxoase (pot funcționa prin simpla folosire a telecomenzii), oferă intimitate.
 Rulourile interioare transmit o frumusețe naturală și sunt disponibile într-o gamă variată de culori, materiale, stiluri, mărimi și texturi.
 Pentru a beneficia permanent de perdele și draperii în cea mai bună formă, îți recomandăm câteva tehnici și metode de întreținere a acestor accesorii decorative.
          Artificii la fereastra:
     Perdelele fac parte din categoria elementelor care definesc interiorul unei locuințe. Impactul lor asupra încăperii este de necontestat. 
Fie că sunt multicolore, cu imprimeuri, strălucitoare, scurte sau lungi, perdelele constituie un accesoriu de decor, oferă căldură și eleganță, îndeplinesc atât un rol estetic cât și unul funcțional.
        Află ce reguli trebuie să urmezi în privința selectării modelului de perdea, dacă vrei să realizezi un look de excepție pentru fereastra casei.
Jaluzelele de interior, rulourile sau obloanele de exterior transformă în întregime aspectul încăperii. Aceste accesorii pentru ferestre se deosebesc prin caracteristici precum culoare, model, material, viteza de coborâre sau sistemul de pliere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu