Parchetul reprezinta stil si rafinament!

Parchetul masiv, triplu stratificat sau laminat, se diferentiaza printr-o calitate minutios controlata si raportul calitate/pret in avantajul clientului.

Va oferim mobila la comanda cu design personalizat

Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Colectii de tapet decorativ spectaculoase!

Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete.

vineri, 27 iunie 2014

Promotie de Vineri !

      Esti la munca, te uiti la ceas si iti dai seama ca este Vineri! Este unul din cele mai frumoase sentimente pe care o persoana le poate avea in ziua de astazi. In fiecare Luni dimineata ne gandim la viitoarea zi de Vineri care se lasa cu greu asteptata. Umbland din link in link am gasit o postare interesanta pe o pagina de Facebook : "Astazi te bucuri ca este Vineri, iar noi iti oferim inca un motiv de bucurie prin discount de 10 % la Parchetul Egger H2707 si 15 % Discount pentru accesorii.
http://www.pardoseli-magazin.ro/magazin/parchet-laminat-parchet/parchet-laminat-stejar-rustic-h2707-egger/" . Tinand cont ca vreau sa imi schimb parchetul, a fost promotia perfecta de Vineri.
     

luni, 23 iunie 2014

Perdeaua - Element Sensibil si Bun-Gust

       O perdea bine aleasă constituie întotdeauna un element care oferă sensibilitate și bun-gust spațiului.
        Dacă selectezi corect materialul din compoziție, culoarea, imprimeurile sau chiar lungimea perdelei, aceasta va transforma o simplă fereastră într-un decor cochet și primitor.
       Pe lângă clasicele perdele, jaluzelele de interior, rulourile sau obloanele reprezintă câteva artificii care dau viață ferestrelor casei tale.
       Draperiile fac parte din categoria componentelor care conferă personalitate încăperii, creează un mediu plăcut și confortabil, atrag atenția asupra stilului de amenajare. 
   Fie că oferă intimitate în dormitor, rafinament în living-room, controlează lumina sau opresc strălucirea soarelui dimineața, draperiile sunt funcționale și indispensabile în orice casă.
       Jaluzelele de interior constituie o soluție elegantă și eficientă pentru îmbrăcarea ferestrelor. Aceste modele sunt bune izolatoare pe timpul verii (blocând căldura soarelui să pătrundă în interior), se montează, se curăță și se întrețin cu costuri reduse, sunt moderne și luxoase (pot funcționa prin simpla folosire a telecomenzii), oferă intimitate.
 Rulourile interioare transmit o frumusețe naturală și sunt disponibile într-o gamă variată de culori, materiale, stiluri, mărimi și texturi.
 Pentru a beneficia permanent de perdele și draperii în cea mai bună formă, îți recomandăm câteva tehnici și metode de întreținere a acestor accesorii decorative.
          Artificii la fereastra:
     Perdelele fac parte din categoria elementelor care definesc interiorul unei locuințe. Impactul lor asupra încăperii este de necontestat. 
Fie că sunt multicolore, cu imprimeuri, strălucitoare, scurte sau lungi, perdelele constituie un accesoriu de decor, oferă căldură și eleganță, îndeplinesc atât un rol estetic cât și unul funcțional.
        Află ce reguli trebuie să urmezi în privința selectării modelului de perdea, dacă vrei să realizezi un look de excepție pentru fereastra casei.
Jaluzelele de interior, rulourile sau obloanele de exterior transformă în întregime aspectul încăperii. Aceste accesorii pentru ferestre se deosebesc prin caracteristici precum culoare, model, material, viteza de coborâre sau sistemul de pliere.

marți, 17 iunie 2014

Gresie Imitatie de Lemn Natural


         Gresie Tip Parchet My Way Rovere, este o gresie mata cu aspect de placa de parchet de stejar , trandafir sau wenge. Este dedicata celor care cauta un” look Wood “. Practica, frumoasa si luxoasa, Pentru spatii moderne. Rovere inseamna stejar in limba italiana. Textura delicata si forma unica imita perfect parchetul de stejar. Gresia alba rectificata ROVERE din colectia My Way combina calitatile estetice ale acestui lemn cu parametrii excelenti si practici ai placilor ceramice din clasa de top. Proiectarea si finisajul perfect asigura unicitatea fiecarei placi de gresie.Gresie imitatie parchet.
      
Gresia Wenge Naturale My Way de la Paradyz este o colectie de gresie cu caracteristici foarte bune de performanta ce o face universala din punctul de vedere al spatiului unde poate fi montata.  Prin aceasta colectie de cermamica incercam sa satisfacem cele mai exigente gusturi si cele mai recente tendinte in amenajarea interior. Folosind materiale de calitate superioara si tehnologie de ultima ora, a iesit un produs ce reflecta perfect culorile textura si fibra celui mai puternic lemn tropical.

Gresie in Nuante Naturale

         Deși par printre cele mai simple montaje de pardoseli, care pot fi executate de oricine, placările ceramice devin deseori sursă a nemulțumirii multor beneficiari, tocmai pentru că sunt abordate neglijent de către unii montatori, fără respectarea unor condiții general valabile sau prevăzute de producătorii de gresie sau adezivi.
Este motivul pentru care i-am cerut domnului Cosmin Păun, reprezentantul companiei Terraform, să ne indice cele mai importante aspecte care trebuie luate în calcul atunci când se dorește un montaj cu adevărat profesional. Vi le prezentăm în continuare.
1. ALEGEREA GRESIEI
Destinatia placarii impune tipul de gresie folosit: daca este montata la exterior, vorbim despre o gresie portelanata. Gresia portelanata este un produs complet vitrificat, practic portelan, cu rezistente mari la cicluri înghet-dezghet si cu absorbtie de apa apropiata de zero. La interior, se poate monta, pe lânga gresia portelanata, si cea obisnuita, arsa în cuptor la temperaturi inferioare. Tipuri de gresie folosita : gresie maro, gresie gri, gresie bej.

2. VERIFICAREA STRATULUI SUPORT
Stratul suport, de obicei sapa, trebuie sa respecte anumite cerinte:
- umiditatea sa fie sub 5%, semn ca sapa si-a consumat contractiile;
- planeitatea sa respecte regula unor deviatii de cel mult 3 mm pentru dreptarul de 2 m;
- sa nu se macine – în caz contrar, este semn clar al unei concentratii reduse de ciment;
- sa nu prezinte fisuri active, care se transmit în timp placajului ceramic;
- stratul suport trebuie sa fie curat, fara praf.
3.CONDIŢIILE DE PUNERE ÎN OPERĂ
1.     Temperatura aerului la montaj nu trebuie sa scada în niciun caz sub 5º C sau sa depaseasca 30º C. De asemenea, este contraindicata o umiditate excesiva a aerului.
2.     Chiar si în cazul utilizarii unui adeziv cu priza rapida, nu se va calca peste suprafata proaspat montata mai devreme de 24 de ore.
3.     Se urmareste respectarea conditiilor tehnice ce se impun la utilizarea produselor de lipire:
- timpul deschis (timpul în care produsul aplicat nu formeaza pelicula);
- durata de viata - pot life-ul (timpul în care produsul se poate utiliza fara sa-si piarda performantele maxime.


luni, 16 iunie 2014

Montarea si Intretinerea Parchetului


      Parchet stratificat prefinisat periat sau  nu,  este un produs de o calitate estetică deosebită, care a cucerit piața de pardoseli în ultimii ani. Pe lângă estetică, acest tip de parchet are și o serie de alte avantaje specifice unei pardoseli din lemn: izolare termică, izolare fonică, durabilitate - toate acestea sunt ascunse în spatele finisajului periat. Să vedem, însă, cu ce probleme se poate confrunta beneficiarul acestui tip de finisaj.


1.    MONTAJ NECORESPUNZĂTOR

  • Este cunoscut faptul că o pardoseală din lemn poate dura mai mult de 100 ani, cu condiția să facă parte din construcție, și nu să fie doar ”un atașament”; mai exact acesta trebuie să fie lipit pe suport (șapă), și nu montat florant (situație în care va fi tratat ca un ”consumabil”).
  • După terminarea lucrărilor de montat a parchetului, mulți beneficiari rămân dezamăgiți de faptul că pe suprafața finisajului apar pete lucioase sau chiar reziduuri de adeziv folosit la instalare.
    De știut
    - Îndepărtarea acestor urme de adeziv se face imediat, când acesta nu s-a întărit încă, cu ajutorul unor șervețele special impregnate cu solvent pe bază de etanol (concentrația de solvent este stabilită de producătorul acestor șervețele/lavete). În caz contrar, singurul lucru care rămâne de făcut va fi rașchetarea suprafeței parchetului și aplicarea unui nou finisaj.
    - Folosirea alcoolului, detergenților sau chiar a solvenților corelată cu frecări insistente în zona petelor, umbrelor etc. va duce la deteriorarea stratului de finisaj (ulei, lac).

2, PĂSTRAREA ȘI ÎNTREȚINEREA NECORESPUNZĂTOARE

Parchetul prefinisat periat necesită o întreținere mai atentă, deoarece în textura de periere se depun reziduuri care cu timpul vor arăta inestetic.
De știut:
  • Printr-o spălare/ștergere umedă (inclusiv dacă folosim o soluție de curățare adecvată), praful și murdăria se înmoaie dar vor fi îndepărtate numai parțial. Restul murdăriei va fi impregnat în porii și textura de periere a lemnului și se va solidifica după uscare. După spălări repetate, în textura de periere a parchetului se va acumula mai mult lichid folosit la spălare, în consecință mai multă mizerie solidificată după uscare.
  • Există însă soluții și remedii: atunci când se constată apariția unor astfel de probleme, se poate apela la serviciul de cleaning și mentenanță pentru parchet, oferit de o firmă specializată în domeniu. Aceasta va folosi echipamente și produse profesionale - o mașină pentru spălat pardoseli, prevăzută cu perii cilindrice (pentru o mai bună eliminare a murdăriei depuse în textura de periere a parchetului) și un detergent special (cu rol decapant) pentru acest tip de curățare. Tot lichidul folosit la procesul de spălare va fi aspirat de același utilaj, în totalitate, parchetul recăpătându-și aspectul de nou. În continuare, pentru o păstrare pe termen îndelungat a frumuseții pardoselii din lemn, se va aplica un tratament de protecție și revigorare cu produse gen polish, refresher, ulei sau altele (depinde de finisajul inițial). Această operațiune va fi reluată și în funcție de exploatarea la care va fi supus parchetul, care trebuie să-și mențină caracteristicile și să fie igienizat corespunzător în mod continuu.

vineri, 13 iunie 2014

Esente de Parchet si Incalzirea in Pardoseala

        Parchetul si incalzirea prin pardoseala – iata o combinatie tot mai intalnita. Nimic surprinzator pentru cei avizati. Numeroasele tipuri de incalzire instalate sub parchet au inradacinat convingerea ca este perfect posibil sa asociem aceste elemente.\
        Sunt multe motive pentru care incalzirea prin pardoseala este tot mai apreciata. Pe scurt, gradul de confort termic al unui sistem de incalzire prin pardoseala prezinta un raport calitate-pret ideal. In plus, garanteaza confort la o temperatura de exploatare inferioara fata de cea a unui radiator, fapt ce se traduce pe de o parte in costuri reduse si pe de alta intr-un sistem ecologic, ce utilizeaza energia rational.
     Iata cateva sisteme uzitate:

  • incalzire traditionala prin pardoseala: transferul termic se realizeaza prin circulatia apei printr-un sistem de tevi inglobate intr-o sapa subtire (3 – 5 cm peste partea superioara a tevilor), incalzind astfel sapa si pardoseala.
  • incalzire electrica prin pardoseala: variantele pe baza de electricitate nu utilizeaza tevi cu apa calda ci bucle (rezistente electrice) integrate in suport sau rogojini pe care buclele se fixeaza.
  
     Esentele potrivite unui atare sistem trebuie sa fie deci calitative, nu toate soiurile fiind adecvate sistemelor de climatizare. Nici esentele care lucreaza mult, nici cele care presupun un timp pentru schimbul de umiditate nu sunt potrivite. Printre esentele de evitat sunt: eucaliptul, pinul, mesteacanul, rasinoasele si foioasele moi. Speciile ce pot fi asociate fara probleme cu climatizarea prin parchet sunt: parchet stejar,parchet nuc, merbau, afromosia,parchet masiv stejar, tek, bambus, lapacho, cabreuva, morado, iroko, doussie.
.