Parchetul reprezinta stil si rafinament!

Parchetul masiv, triplu stratificat sau laminat, se diferentiaza printr-o calitate minutios controlata si raportul calitate/pret in avantajul clientului.

Va oferim mobila la comanda cu design personalizat

Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Colectii de tapet decorativ spectaculoase!

Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete.

miercuri, 17 decembrie 2014

Draperie cu Model Rosu pe Fundal Argintiu

Draperie cu Model Rosu pe Fundal Argintiu, sunt draperii ce sunt folosite pentru decorarea ferestrelor camerelor de zi sau chiar a dormitoarelor din camere ce au un mediu special, pentru un mediu de lux. Draperiile sunt folosite pentru a incadra fereastra si pentru a evidentia celelalte elemente decorative pregnante din casa dumneavoastra. Poate evidentia parchetul daca este folosita ca o draperie lunga sau poate atrage atentia numai asupra ferestrei daca se foloseste ca o draperie stransa. Draperia are si rol protector, reusind sa va protejeze interiorul de razele solare puternice. Este un model de draperie foarte mare, avand o latime de 280 cm, iar materialul sintetic este un material ce rezista la temperaturi foarte inalte, reusind astfel sa previna raspandirea unui eventual incendiu.

Nume Produs: Lille
Latime Material: 280 cm
Repetare Model: 36 cm
Tip Material: 100% Trevira CS
Începe curăţarea perdelelor şi draperiilor de praf, de jos în sus, şi insistă pe zonele cu falduri şi pe extremităţi. Dacă foloseşti şi o cârpă umedă e bine să le scuturi de praf în prealabil. După ce le-ai umezit, lasă-le să se usuce şi abia apoi aeriseşte încăperea, pentru a nu intra între timp în contact cu praful de afară. Evită să cureţi cu cârpă perdelele în culori foarte deschise şi cele din materiale mai sensibile.

marți, 16 decembrie 2014

Draperie Albastra si Dungi Verticale Verzi

Draperie Albastra si Dungi Verticale Verzi

Draperie Albastra si Dungi Verticale Verzi, este o draperie pentru dormitor, deoarece formeaza un ambient plin de eleganta si romantism. Draperia face parte din colectia Unland si are o latime a materialului sintetic din Poliester de 140 cm. Modelul decorativ se repeta la o distanta de 16 cm. In mod normal, draperiile au scop pur decorativ, acestea incadrand fereastra pentru a scoate in evidenta celelalte elemente decorative din casa dumneavoastra.
Nume Produs: Den Haag
Latime Material: 140 cm
Repetare Model: 16 cm
Tip Material: 100% PES CS
Folosiţi programul de spălare uşoară, fără centrifugare. După ultima clătire trebuie evacuată apa şi materialul se scoate nestors. Temperatura apei trebuie să fie de 300C. Folosiţi detergenţi universali, fără clor. Detergenţii speciali pentru spălare delicată nu dau întotdeauna rezultatele dorite de curățare. Nu este permisă uscarea perdelelor în mașini de uscat rufe.

Draperie Crem Maro Inchis

Draperie Crem Maro Inchis, este o draperie pentru dormitor, deoarece formeaza un ambient plin de eleganta si romantism. Draperia face parte din colectia Unland si are o latime a materialului sintetic din Poliester de 140 cm. Modelul decorativ se repeta la o distanta de 16 cm. In mod normal, draperiile au scop pur decorativ, acestea incadrand fereastra pentru a scoate in evidenta celelalte elemente decorative din casa dumneavoastra.
Nume Produs: Den Haag
Latime Material: 140 cm
Repetare Model: 16 cm
Tip Material: 100% PES CS
Folosiţi programul de spălare uşoară, fără centrifugare. După ultima clătire trebuie evacuată apa şi materialul se scoate nestors. Temperatura apei trebuie să fie de 300C. Folosiţi detergenţi universali, fără clor. Detergenţii speciali pentru spălare delicată nu dau întotdeauna rezultatele dorite de curățare. Nu este permisă uscarea perdelelor în mașini de uscat rufe.

luni, 15 decembrie 2014

Draperii Colorate Simple

Draperii Colorate Simple pentru dormitoare sau pentru sufragerii. Aceste draperii colorate simple se folosesc cu multa usurinta atunci cand sunt folosite in camere ce au elemente decorative foarte pregnante. Draperiile au rol decorativ in marea majoritate a timpului, insa acestea se folosesc pentru filtrarea razelor solare puternice si actioneaza ca un magnet pentru praf, reusind sa va lase un aer curatat, benefic pentru sanatatea dumneavoastra. Materialul are o latime de 140 cm si se recomanda folosirea acestuia deoarece este un material sintetic, usor de intretinut , ignifug.
Nume Produs: Cinema
Latime Material: 140 cm
Repetare Model: None
Tip Material: 100% Trevira CS
Acest material vine in diferite culori:
8190-185 – Negru
8190-192 – Gri
8190-130 – Gri Deschis
8190-170 – Alb
8190-480 – Albastru
8190-700 – Verde Deschis
8190-550 – Bordeaux
8190-501 – Rosu Aprins
8190-840 – Portocaliu
8190-380 – Maro Inchis
8190-360 – Maro
8190-230 – Crem
8190-200 – Alb Unt
8190-100 – Alb

Draperie Simpla in Diferite Culori

Draperie Simpla in Diferite Culori, foarte placute vizual dar si placute la atingere. Sunt materiale rezistente la temperaturi foarte inalte si va protejeaza casa prin impiedicarea raspandirii unui eventual incendiu. Actioneaza ca o protectie impotriva insectelor, a particulelor de praf, a alergenilor si impotriva razelor foarte puternice ale soarelui, ce va pot dauna atata dumneavoastra cat si celorlalte persoane. Deoarece aceste draperii nu vin cu un model decorativ, acestea au rolul de a scoate in evidenta celelalte elemente decorative din camera, in special perdelele dumneavoastra. Pentru a forma imaginea unei camere mai inalte se recomanda plasarea draperiilor cat mai aproape de tavan si cat mai aproape de podea, exceptie facand plasarea acestora in bucatarie.

Nume Produs: Borkum
Latime Material: 140 cm
Repetare Model: None
Tip Material: 100% Trevira CS
Aceste draperii se gasesc sub diferite culori.

8056-195 – Negru
8056-190 – Gri
8056-770 – Verde Inchis
8056-730 – Verde Deschis
8056-470 – Albastru Inchis
8056-420 – Albastru
8056-560 – Rosu
8056-830 – Portocaliu Inchis
8056-880 – Portocaliu
8056-870 – Galben Orange
8056-630 – Galben Inchis
8056-600 – Galben
8056-370 – Maro Inchis
8056-320 – Maro
8056-640 – Crem
8056-210 – Crem Deschis
8056-200 – Alb

Draperie Crem cu Flori Albastre si Maro

Draperie Crem cu Flori Albastre si Maro ce se afla pe un suport textil sintetic “Trevia CS”, un material ce rezista la temperaturi foarte inalte si impiedica raspandirea flacarilor in cazul unui incendiu. Acest model de draperie formeaza in casa un sentiment de siguranta si caldura. Are rol protector si decorativ. Ofera protectie impotriva razelor puternice solare dar si impotriva particulelor de praf ce va pot afecta sanatatea. De foarte multe ori, draperiile au un rol pur decorativ, acestea imbracand fereastra si scot in evidenta frumusetea perdelelor sau a altor elemente decorative din camera.
Nume Produs: Bern
Latime Material: 140 cm
Repetare Model: 64 cm
Tip Material: 100% Trevira CS
Majoritatea designerilor recomanda ca draperiile sa atinga podeaua, in afara cazurilor in care e vorba de perdelele si draperiile de bucatarie, care nu depasesc, de obicei, marimea ferestrei.
Bogatia faldurilor unei draperii depinde, in mare parte, de tipul materialului din care e realizata. Cu toate acestea, pentru a obtine o cadere in falduri frumoase se recomanda ca latimea draperiei sa fie de doua, trei ori mai mare decat latimea ferestrei pe care o acopera.

miercuri, 10 decembrie 2014

COMPOZITIE CU NOTE VERSATILE

Razele molcome ale soarelui de toamna pot avea un efect fabulos asupra amenajarii locuintei tale.
Lasand cat mai la vedere privelistea de dincolo de ferestre, te poti bucura de jocul de Lumini si umbre.
Foloseste draperiile sau storurile in scop pur Decorativ. Pentru a fi sigur de reusita acestui demers, opteaza pentru materiale cu imprimeuri spectaculoase. Atenueaza tonurile innorate pe care natura le etaleaza, sporadic, in aceste luni cu ajutorul unor interventii in forta – de exemplu, culorile tari.

Coordoneaza Cromatic diversele tesaturi din incapere, pentru ca ansamblul sa fie imbietor.
Nu te formaliza in alegerea pieselor pentru zona de relaxare sau de lectura. O atitudine voit Dezinvolta va conferi acestui colt un aer primitor. Iti sugeram sa aduci in cadru piese din registre diferite : unele retro alaturi de altele contemporane.

Draperie Rosie cu Model Decorativ

Draperie Rosie cu Model Decorativ

Draperie Rosie cu Model Decorativ, ce vine pe o structura de poliester 100 %. Este un model de draperie ce se foloseste deobicei in camere foarte elegante, pline de romantism si istorie. Aceste draperii pot evoca amintiri de mult inchise in adancul sufletului, astfel formeaza un ambient ce relaxeaza si linisteste cu multa usurinta persoanele din camera respectiva. Draperiile au rol mai mult decorativ decat functional dar la nevoie acestea se pot folosi pentru a bloca razele puternice ale soarelui sau pentru a ajuta la filtrarea aerului plin de praf.
Nume Produs: Lion HeadLatime Material: 140 cm
Repetare Model: 34 cm
Tip Material: 100% Poliester



Recomandăm dublarea perdelei existente cu o draperie asortată. Spre armonioasă îmbinare, o perdea înflorată cere o draperie uni şi invers. Altfel, ansamblul format de cele două ar fi prea încărcat sau, dimpotrivă, prea tern.
Acoperirea ferestrelor şi a uşilor cu ţesături impune folosirea unei galerii duble: de tip şină, cu prindere în tavan sau clasică, cu bară.

marți, 9 decembrie 2014

Perdele Alb Unt cu Linii Intrerupte Maro Deschis

Perdele Alb Unt cu Linii Intrerupte Maro Deschis realizate din poliester 100%. Perdele decorative pentru decorarea si amenajarea dormitoarelor dumneavoastra. Sunt perdele usor de curatat si intretinut. Perdelele reprezinta elemente de protectie si decor pentru casa dumneavoastra. Au triplu efect de protectie : 1. Filtreaza razele solare puternice . 2. Filtreaza aerul de praf reusind sa va ofere un aer mult mai curat si astfel va apara tenul. 3.Va protejeaza de insectele daunatoare sau enervante ce va pot strica momentele placute de relaxare.
Nume Produs: FarbeLatime Material: 280 cm
Repetare Model: 47 cm
Tip Material: 100% PES

Şi ca o regulă, ţineţi minte că atunci când alegeţi perdeaua pentru casa dvs. este bine să vă orientaţi spre o nuanţă care să reflecte paleta de culori existentă deja, permiţând astfel perdelei să devină centrul atenţiei.

luni, 8 decembrie 2014

Perdele Albe cu Linii Ondulate Portocalii

Perdele Albe cu Linii Ondulate Portocalii

Perdele Albe cu Linii Ondulate Portocalii ce sunt folosite pentru decorarea intr-un stil modern a dormitoarelor dumneavoastra. Acest model de perdele vin cu un model decorativ foarte jucaus, exprimand un dans al liniilor in casa dumneavoastra. Se pot asorta cu draperii colorate, simple, sau cu o draperii ce vin cu un model decorativ distinct fata de cel al perdelelor.
Nume Produs: Cut LineLatime Material: 280 cm
Repetare Model: 47 cm
Tip Material: 100% PES

Pentru a fi suspendate perdelele si draperiile au nevoie de sisteme de prindere, care pot fi fie sine din pvc, fie galerii realizate din fier forja, alama si lemnul, ce ramane mereu in tendinte datorita elegantei sale.
Sinele se monteaza de tavan sau perete, fiind prinse in dibluri si suruburi prin gaurirea zonelor respective cu bormasina. Galeriile se prind doar de perete, iar suspendarea perdelelor si a draperiilor se realizeaza cu ajutorul unor inele nichelate, ce pot avea diferite forme. Draperiile se prinde de o parte si de alta a galeriei pentru a permite manavrarea lor in functie de nevoie: luminarea intensa sau deloc a camerei. Draperiile pot fi prevazute cu snururi sau ciucuri, ceea ce ii da un aer elegant.

marți, 2 decembrie 2014

Perdele cu Dungi Verticale in Culori Pamantii

Perdele cu Dungi Verticale in Culori Pamantii ce reprezinta un etalon in cadrul draperiilor clasice,ce se potrivesc oriunde.. Avand un stil vintage, acestea se simt cel mai bine intr-o casa simpla, dar moderna, in culori neutre. Combinatia modelul de nuante diferite de maro –de la foarte inchis, la foarte deschis- si atat visiniul cat si galbenul pamantiu se preteaza la orice utilizare, chiar si in bucatarie. Materialul din care este fabricat aceasta -100 poliester- nu poate fi decat un avantaj, fiind mai rezistent la murdarie decat fibrele de bumbac, dar si mai rezistent in timp. Este placut la atingere, iar latimea de 280 cm o face extreme de versatila, putand acoperii chiar si spatiile cu geamuri duble, sau mai mari
Nume Produs: SoilLatime Material: 280 cm
Repetare Model: None
Tip Material: 100% Poliester

Regula de aur in alegerea perdelelor este asortarea lor cu mobila, culoarea peretilor si a accesoriilor, pentru a respecta unitatea decorului.
Nu uita sa asortezi perdelele cu galeria, care poate sa fie din plastic, lemn sau fier forjat.
In comert se gasesc numeroase perdele, cu motive si culorivariate, unele fiind deja cusute. Maroniul, dar si culorile vii precum fucsia si turcoazul sunt la moda.

Draperii cu dungi Orizontale Rosu Violet

Draperii cu dungi Orizontale Rosu Violet ce nu au doar rolul de a masca sau a acoperi geamurile. De curand, au primit un important rol decorativ. Draperia Snake reprezinta un accesoriu ce infrumuseteaza orice camera, indiferent ca este in living, sau in dormitor, avand ca model dungi orizontale in nuante de rosu si violet deschis, complementate de un alb imaculat. Avand 140 cm latime, este versatila, si se poate adapta pentru orice spatiu.Sunt fabricate din 100% poliester, avand garantia de a nu pierde nuantele culorilor, iar curatarea acesteia este o joaca.
Nume Produs: Scherile-GardineLatime Material: 140 cm
Repetare Model: 71 cm
Tip Material: 100% Poliester

Daca ai ales o perdea verde deschis, cu irizatii mai inchise, poti alege un covor verde si un platou din ceramica verde sau un alt element decorativ, asezat pe masuta de cafea. Chiar daca obiectele nu vor avea exact aceleasi nuante, culoarea se va regasi in mai multe elemente si echilibrul incaperii va fi restabilit.