marți, 28 octombrie 2014

Draperie Violet in Romburi

Draperie Violet in Romburi

Draperie Violet in Romburi Prestigious Metropolis Lexington Fabric , este o draperie in care modelul decorativ este realizat din romburi Mari si romburi Mici ce se impletesc pentru a atrage atentia tuturor celor din jur. Romburile sunt formate usor in relief, astfel atunci cand sunt atinse, acest model lasa in urma sa o un sentiment foarte placut.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 52% Poliester – 31% In – 17% Bumbac
Latime: 141 cm
Repetare Model: 2.5 cm

Respecta intotdeauna instructiunile de curatare ale fiecarui tip de perdea si draperie in parte! Materialele diverse se comporta la randul lor diferit la procesul de spalare. Asadar daca ai in locuinta, perdele sau draperii din diferite materiale, s-ar putea sa nu fie indicat sa le speli pe toate in masina de spalat. Iar anumite materiale necesita doar spalarea la curatatoriile profesioniste.

Nu e indicat sa speli perdelele (inclusiv perdelele de copii) si draperiile prea des, in schimb se recomanda curatarea saptamanala de praf, cu o carpa umeda, un pamatuf de sters praful sau chiar si cu aspiratorul la putere foarte mica. Daca ai draperii prinse in inel, pe care le folosesti mai rar, e bine sa le scuturi la cateva zile (fara a le demonta de pe galerii) si sa aerisesti mai apoi incaperea pentru a scapa de praful nedorit. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu