Parchetul reprezinta stil si rafinament!

Parchetul masiv, triplu stratificat sau laminat, se diferentiaza printr-o calitate minutios controlata si raportul calitate/pret in avantajul clientului.

Va oferim mobila la comanda cu design personalizat

Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Colectii de tapet decorativ spectaculoase!

Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete.

miercuri, 29 octombrie 2014

DRAPERIE CU MODEL IN RELIEF METROPOLIS DOWNTOWN 1328 TRUFFLE 499

Draperie cu Model In Relief


Draperie cu Model In Relief cu putere de amortizare a sunetelor, datorita structurii sale in relief sub forma de piramide. Modelul decorativ este unul sub forma de dungi verticale, care sunt colorate in nuante de violet , alb si gri. Au dimensiuni diferite, unele mai groase, altele mai subtiri. Draperia este indicata sa fie folosita intr-o camera de mari dimensiuni.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 61% Poliester – 39% Bumbac
Latime: 141 cm
Repetare Model: Stripe
Aveti grija la combinatia de culori! Alegeti perdeaua in functie de stilul cromatic general al incaperii, sau daca doriti ca aceasta sa fie unul din elementele centrale, optati pentru o culoare puternica, in acord cu celelalte elemente decorative. Daca aveti o camera luminoasa, cu peretii albi si mobila in tonuri mai deschise, atunci puteti opta pentru o perdea, un covor si alte elemente decorative in nuante mai puternice, cum ar fi rosul sau visiniul.

Draperie cu Dungi Colorate in Relief

Draperie cu Dungi Colorate in Relief

Draperie cu Dungi Colorate in Relief cu putere de amortizare a sunetelor, datorita structurii sale in relief sub forma de piramide. Modelul decorativ este unul sub forma de dungi verticale, care sunt colorate in nuante de violet , alb si gri. Au dimensiuni diferite, unele mai groase, altele mai subtiri. Draperia este indicata sa fie folosita intr-o camera de mari dimensiuni.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 61% Poliester – 39% Bumbac
Latime: 141 cm
Repetare Model: Stripe

Aveti grija la combinatia de culori! Alegeti perdeaua in functie de stilul cromatic general al incaperii, sau daca doriti ca aceasta sa fie unul din elementele centrale, optati pentru o culoare puternica, in acord cu celelalte elemente decorative. Daca aveti o camera luminoasa, cu peretii albi si mobila in tonuri mai deschise, atunci puteti opta pentru o perdea, un covor si alte elemente decorative in nuante mai puternice, cum ar fi rosul sau visiniul.

Draperie Alba cu Dungi Verticale

Draperie Alba cu Dungi Verticale

Draperie Alba cu Dungi Verticale in Relief, ce sunt foarte placute la atingere. Acest model decorativ formeaza iluzia de ploaie. Este o draperie ce se poate monta in orice tip de amenajare interioare, deoarece are puterea de a anima camera respectiva. Modelul este brodat pe un fundal alb, reusind astfel sa filtreze doar o parte din lumina naturala, lasand in camera energia naturala soalara.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 47% Bumbac – 34% Poliester – 19% Vascoza
Latime: 137 cm
Repetare Model: 23.5 cm

Alegeti materialele perdelelor/draperiilor si in functie de celelalte materiale din incapere. O perdea din matase nu e tocmai alegerea potrivita pentru camera copiilor sau bucatarie. Pentru living si dormitor puteti opta pentru o combinatie de perdea din voal sau organza cu o draperie tafta sau chenille. Pentru camera celor mici perdeaua din voal, colorata si cu motive animate e 

marți, 28 octombrie 2014

MATERIAL SIMPLU VIOLET METROPOLIS SKYLINE 1332 VIOLET 803

Material Simplu Violet

Material Simplu Violet Pentru Draperii si pentru tapitarea obiectelor interioare de amenajare, scaune, fete de perne sau canapele. Materialul este realizat intro-o proportie de 73% Bumbac si 27 % Poliester. Aceasta combinatie ii da voie materialului sa fie optim pentru spalare si de asemenea se poate calca. Modelul sau simplu, cu textura de coaja de copac, este un model ce incanta atat privirile cat si simturile persoanelor din incapere.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 73% Bumbac – 27% Poliester
Latime: 140 cm
Repetare Model: 8 cm

Alegeti perdelele si draperiile si in functie de gradul de luminozitate pe care il doriti in camera. Pentru o camera luminoasa, care nu are nevoie de multa intimitate, solutia e perdeaua din voal transparent, in tonuri deschise, eventual cu cateva modele. O astfel de perdea, de lungime medie (daca aveti o camera de inaltime standard) e ideala pentru bucatarie, dar in bucatarie puteti opta si pentru jaluzele. Draperiile mate, cu tesatura plina, din tafta sau catifeaua sunt alegerea potrivita pentru dormitoare si livinguri.

Draperie Violet in Romburi

Draperie Violet in Romburi

Draperie Violet in Romburi Prestigious Metropolis Lexington Fabric , este o draperie in care modelul decorativ este realizat din romburi Mari si romburi Mici ce se impletesc pentru a atrage atentia tuturor celor din jur. Romburile sunt formate usor in relief, astfel atunci cand sunt atinse, acest model lasa in urma sa o un sentiment foarte placut.
Tip Produs: DraperieCompozitie: 52% Poliester – 31% In – 17% Bumbac
Latime: 141 cm
Repetare Model: 2.5 cm

Respecta intotdeauna instructiunile de curatare ale fiecarui tip de perdea si draperie in parte! Materialele diverse se comporta la randul lor diferit la procesul de spalare. Asadar daca ai in locuinta, perdele sau draperii din diferite materiale, s-ar putea sa nu fie indicat sa le speli pe toate in masina de spalat. Iar anumite materiale necesita doar spalarea la curatatoriile profesioniste.

Nu e indicat sa speli perdelele (inclusiv perdelele de copii) si draperiile prea des, in schimb se recomanda curatarea saptamanala de praf, cu o carpa umeda, un pamatuf de sters praful sau chiar si cu aspiratorul la putere foarte mica. Daca ai draperii prinse in inel, pe care le folosesti mai rar, e bine sa le scuturi la cateva zile (fara a le demonta de pe galerii) si sa aerisesti mai apoi incaperea pentru a scapa de praful nedorit. 

luni, 27 octombrie 2014

MATERIAL VIOLET CU MODEL MODERN METROPOLIS WALL STREET 1333 VIOLET 803

Material Violet cu Model Modern




Material Violet cu Model Modern Pentru Decoratiuni de lux. Din acest material se pot realiza tapiterii, fete de perne sau draperii. Modelul sau decorativ, este un model modern care impresioneaza prin textura si culoare. Textura materialului este una dubla, o textura rugoasa si o textura fina, ce se impletesc uniform pentru a forma un sentiment placut si unic de fiecare data.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 73% Bumbac – 27% PoliesterLatime: 137 cm
Repetare Model: 24 cm

Dacă alegi să speli perdeaua în maşina de spălat, înainte de a face acest lucru, va trebui să încerci pe o suprafaţă mică din perdea şi cât mai puţin vizibilă, o mică cantitate de apă şi detergent. Dacă nu se întâmplă nimic în neregulă, vei şti că poţi spăla perdeaua fără probleme. Alege un mod de spălare delicat (cu rotaţii mai puţine), fără centrifugare, la temperaturi de 30-40 grade C, care să nu afecteze astfel materialul, încreţindu-l, iar acest aspect e valabil şi pentru draperii, chiar dacă acestea sunt în general fabricate din materiale mai rezistente.

Draperie in Carouri Albastre Crem

Draperie in Carouri Albastre Crem

Draperie in Carouri Albastre Crem

Draperie in Carouri Albastre Crem , folosite pentru decorarea spatiilor interioare. Acest material se poate folosi pentru confectionarea fetelor de perne sau pentru realizarea tapiteriilor din casa dumneavoastra. Fiecare carou este realizat indivitual si impletit intr-o maniera ce atrage atentia privitorului.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: 76% Poliester – 13% In – 11% Bumbac
Latime: 143 cm
Repetare Model: 20.5 cm

Draperiile au devenit parte integranta a interioarelor de casa sau apartament si au castigat din ce in ce mai multa popularitate, detronand chiar si jaluzelele orizontale sau verticale.
Draperiile sunt realizate din diverse materiale textile si fiecare astfel de material are cerintele sale de curatare. Verifica etichetele pentru a afla instructiunile de spalare, precum si temperaturile la care se curata draperiile. In general, materialele sensibile au nevoie de conditii speciale de curatare si multe dintre ele trebuie spalate in apa la temperatura camerei, nu in apa fierbinte.

vineri, 24 octombrie 2014

Draperie din Bumbac Rosie Simpla

Draperie din Bumbac Rosie Simpla

Draperie din Bumbac Rosie Simpla ce se monteaza cu succes in camerele care necesita o pata de culoare si simplitate. Se poate monta in contrast cu mobila sau in concordanta cu mobila dumneavoastra. De asemenea, un model simplu de draperie reuseste sa scoata in evidenta tapetul din incapere, conturand astfel atentia privitorului in zona pe care o doriti dumneavoastra.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: Bumbac 100 %Latime: 140 cm
Repetare Model: 34 cm

Folosiţi programul de spălare uşoară, fără centrifugare. După ultima clătire trebuie evacuată apa şi materialul se scoate nestors. Temperatura apei folosite trebuie să fie de 30C. Folosiţi detergenţi universali, fără clor. 
Perdeaua nu va fi, în nici un caz, frecată sau stoarsă. Este suficientă o clătire si apăsare uşoară. Se înmoaie în apă călduță şi se spală la temperatura mâinilor (max. 30C). Se clăteşte, până când apa rămâne curată.

joi, 23 octombrie 2014

DRAPERIE BEJ CU FLORI IN RELIEF PHOENIX 1295 STONE 531

DRAPERIE BEJ CU FLORI IN RELIEF PHOENIX 1295 STONE 531


Draperie Bej cu Flori in Relief

Draperie Bej cu Flori in Relief de la Prestigious din colectia Indigo Phoenix, este o draperie confectionata din bumbac natural 100%. Are o culoare placuta, care induce o stare de liniste si relaxare. MOdelul decorativ se repeta la o distanta de 47 cm si este brodat usor in relief, formand astfel o senzatie foarte placuta la atingere. Are o latime de 143 cm, astfel, pentru o fereastra de aproximativ 280 cm, este nevoie doar de o singura cusatura.
Tip Produs: DraperieCompozitie: Bumbac 100%
Latime: 143 cm
Repetare Model: 47 cm

Perdeaua nu va fi, in nici un caz, frecată sau stoarsa. Este suficienta o clatire si apasare uşoara. Se înmoaie in apa calduta si se spala la temperatura mainilor (max. 30C). Se clateste, pana cand apa ramâae curata.

marți, 21 octombrie 2014

Draperie cu Maci Rosii Mari de la Prestigious

Draperie cu Maci Rosii Mari

Draperie cu Maci Rosii Mari de la Prestigious, este o draperie confectionata din bumbac natural 100 %, placut vizual si mai ales placut la atingere. Materialul dispune de un model sub forma de maci mari de culoare rosie ce intra in contrast cu frunzele realizate dintr-o culoare de negru si alb. Acest contrast de culori, reuseste sa scoata in evidenta frumusetea, pasiunea si eleganta acestei draperii. Se recomanda folosirea acesteia in camerele din dormitor.
Tip Produs: DraperieCompozitie: Bumbac 100%
Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm

Tesaturile sofisticate fuzionand cu culori îndrăzneţe şi contemporane, moderne creeaza colecţia Diva!

Luxury Interiors Design !

Draperie Moderna ST Tropez

Draperie Moderna ST Tropez

Draperie Moderna ST Tropez cu imagini din epoca moderna franceza. Materialul contine culori ce se afla in contrast puternic, orange, albastru, rosu si negru. Sunt ilustrate masini, dame din epoca moderna franceza si de asemenea cuvinte de origine franceza. Draperia este placuta la atingere , fiind realizata din bumbac 100 %. Repetabilitatea modelului se realizeaza la 64 cm.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: Bumbac 100%Latime: 137 cm
Repetare Model: 64 cm

Pentru a oferi delicatete, caracter si dimensiune unei ferestre, folositi diferite texturi si modele.
Astfel, fereastra va deveni punctul de atractie al camerei.
Culoarea perdelelor sau draperiilor poate fi aleasa in functie de: mobilier, culoarea zidurilor, astefel incat fiecare perdea sau draperie sa dea nota aparte incaperii dvs.

joi, 16 octombrie 2014

MATERIAL TEXTIL IN DUNGI VIOLET INCHIS SI ALB MARINA MULBERRY 314 CABLE 1272

MATERIAL TEXTIL IN DUNGI VIOLET INCHIS SI ALB MARINA MULBERRY 314 CABLE 1272

Material Textil In dungi Violet Inchis si Alb

Material Textil In dungi Violet Inchis si Alb din bumbac natural.Materialul dispune de un model in dungi verticale bine definite si placute. La atingere, materialul este usor aderent, formand o senzatie placuta de fiecare data cand este atins, de aceea se poate folosi cu succes pentru realizarea fetelor de perna. Este un material care respira usor, reusind astfel sa aiba un miros placut mult timp dupa spalare.
Tip Produs: DraperieCompozitie: Bumbac 100%
Latime: 137 cm
Repetare Model: Stripe


Draperiile completeaza decorul unei incaperi si determina culoarea de baza a interiorului respectiv.

DRAPERIE VIOLET INCHIS IN CAROURI MARINA MULBERRY 314 LOOPS 1274

DRAPERIE VIOLET INCHIS IN CAROURI MARINA MULBERRY 314 LOOPS 1274

Draperie Violet Inchis in Carouri

Draperie Violet Inchis in Carouri albe si violet. Acest material este realizat din bumbac 100%, realizat in Anglia si importat in romania de Luxury Interiors Design. Materialul se poate folosi pentru realizarea draperiilor pentru living sau dormitor, insa acet tip de material se poate folosi pentru realizarea fetelor de perne sau chiar si a servetelelor de masa din bucatarie. Combinatia de violet si alb , rezulta un contrast cald si plin de vitalitate.
Tip Produs: Draperie
Compozitie: Bumbac 100%
Latime: 137 cm
Repetare Model: 1 cm

Draperiile completeaza decorul unei incaperi si determina culoarea de baza a interiorului respectiv.


marți, 14 octombrie 2014

Faianta Decor Lorena Maro FLOWER A CENTRO

Faianta Decor Lorena Maro FLOWER A CENTRO



Faianta Alba cu Flori Mari Cafenii, ce formeaza un decor unic pentru baia dumneavoastra. Aceasta faianta se impleteste cu celelalte placi decorative, dând viata imaginatiei dumneavoastre. Faianta decorativa este rezistenta,de calitate si in acelasi timp elganta,moderna sau clasica, in functie de modul in care este folosita pentru amenajari interioare.
Denumirea colectiei: LORENA
Format în cm: 30×45
Domeniul de utilizare: Interior
CULOAREA: Maro


5.00/5 (100.00%) 14votes

luni, 6 octombrie 2014

Linoleum Omogen Verde Inchis Optima Tarkett 836

Linoleum Omogen Verde Inchis Optima Tarkett 836



Linoleum Omogen Verde Inchis

Linoleum Omogen Verde Inchis Pentru Spatii Industriale ce necesita o rezistenta crescuta in fata traficului intens si in fata actiunilor chimice negative. Acest tip de linoleum se poate folosi si pentru placarea pardoselilor din spatiile comerciale ce necesita rezistenta in fata traficului intens dar si in clinici, deoarece este un linoleum antibacterian ce se poate intretine foarte usor.
Pardoselile omogene Tarkett se disting prin calitate si durabilitate, fiind rezultatul a peste 100 de ani de experienta si cercetare. Tarkett, unul dintre liderii mondiali in domeniul pardoselilor ofera o gama bogata de produse tip covor PVC omogen.
Tipul de pardoseala : Vinil Omogen

Clasa de Trafic : Trafic Intens

Comercial 34 / Industrial 43

Grosime: 2.0mm

Greutate /m2 : 2800g

Incalzire in pardoseala: Potrivit ; Max:27 *C

Amortizor fonic: +4dB

Rezistenta: Chimica

Antiderapant R9
Se livreaza la comanda prealabila in cantitate de minim 20 MP!
5.00/5 (100.00%) 24votes

vineri, 3 octombrie 2014

Linoleum Rosu Omogen Antibacterian Optima 868 Tarkett

Linoleum Rosu Omogen Antibacterian Optima 868 Tarkett



Linoleum Rosu Omogen Antibacterian Tarkett 2 mm Grosime ce se curata si intretine foarte usor. Acest linoleum se foloseste pentru placarea pardoselilor ce au nevoie de rezistenta impotriva traficului intens dar si comercial. Este un linoleum ce se preteaza la incalzirea in pardoseala, reusind sa reziste la temperaturi de pana la 27 *C.
Pardoselile omogene Tarkett se disting prin calitate si durabilitate, fiind rezultatul a peste 100 de ani de experienta si cercetare. Tarkett, unul dintre liderii mondiali in domeniul pardoselilor ofera o gama bogata de produse tip covor PVC omogen.
Tipul de pardoseala : Vinil Omogen
Clasa de Trafic : Trafic Intens
Comercial 34 / Industrial 43
Grosime: 2.0mm
Greutate /m2 : 2800g
Incalzire in pardoseala: Potrivit ; Max:27 *C
Amortizor fonic: +4dB
Rezistenta: Chimica
Antiderapant R9
Se livreaza la comanda prealabila in cantitate de minim 20 MP!