Parchetul reprezinta stil si rafinament!

Parchetul masiv, triplu stratificat sau laminat, se diferentiaza printr-o calitate minutios controlata si raportul calitate/pret in avantajul clientului.

Va oferim mobila la comanda cu design personalizat

Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Colectii de tapet decorativ spectaculoase!

Tapet de lux, colectii intotdeauna la moda, de la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete.

luni, 9 februarie 2015

Perdele Simple in Griuri Colorate

Perdele Simple in Griuri Colorate, sunt perdele simple din colectia Lidia de la Gardisette, ce reprezinta perdele in nuante de culori inchise, griuri colorate.
Acest model de perdele simple, se poate folosi cu succes in dormitoare in contrast cu o draperie colorata pentru a forma o imagine ce va atrage atentia prin antagonismul culorilor dispuse. Aceste culori rece ale perdelelor, au rolul de a calma interiorul unei camere foarte colorate, reusind sa aduca o nuanta de seriozitate intr-o camera foarte vesela.
Latimea materialului este de 310 cm si este foarte usor de montat si utilizat, deoarece nu necesita inadiri atunci cand este realizata perdeaua.
Denumire produs: LindiaCompozitie: 100% PES
Dimensiuni: 310 cm
Repetare Model: Plain

joi, 5 februarie 2015

Material Draperii cu Tesatura Bogata

Material Draperii cu Tesatura Bogata ce se foloseste pentru realizarea draperiilor pentru camerele din living sau dormitor. Este un material realizat din Poliester 100% si nu lasa cute dupa spalare. Materialul pentru draperii are o tesatura foarte bogata ,ce reuseste sa filtreze peste 90% din razele solare , in acelasi timp lasandu-va destula lumina pentru un mediu ambient placut. Materialul vine in culori diverse, cele mai multe dintre ele fiind de culoare pamantie. In cele mai multe cazuri, draperiile au rol pur decorativ in casa dumneavoastra, acestea fiind folosite doar atunci cand sunt neaparat necesare.
Denumire produs: TrudiCompozitie: 100% PES
Dimensiuni: 300 cm



Draperie opacă care nu întunecă încăperea, fara un model decorativ aparte.